Polițistul cel «viteaz», 6 mașini praf dintr-un foc

31 martie 2015 22:33   Național
Ultima actualizare:

Un poliţist din Argeş e cercetat pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului, după ce, în noaptea de luni spre marţi, a lovit 6 maşini. La trei ore de la accident, două persoane au ajuns la spital.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, un accident rutier în care două persoane au fost rănite uşor s-a produs, în noaptea de luni spre marţi, pe bulevardul Dacia, din oraşul Mioveni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zanfir, a declarat că accidentul s-a petrecut în jurul orei 24.00, când un şofer nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de maşina care rula înaintea sa, a lovit această maşină, după care a ricoşat în alte cinci autovehicule parcate pe marginea drumului. Acesta a fugit de la locul accidentului.

Iniţial, poliţiştii au considerat că e vorba doar despre un accident rutier cu pagube materiale, întrucât niciuna dintre cele trei persoane aflate în autoturismul lovit de şoferul care a părăsit locul faptei nu a reclamat că ar fi fost rănită.

La trei ore de la accident, două dintre cele trei persoane s-au prezentat la spital, cu răni uşoare. Spitalul a anunţat, conform protocolului, Poliţia în acest caz. Potrivit primelor informaţii, şoferul care a provocat accidentul după care a plecat fără a anunţa Poliţia, este Alin Dulgherescu, are 32 de ani şi e poliţist în Mioveni. Colegii săi îl cercetează pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Mai multe