Pomohaci, pupături cu jurnaliștii la judecată

5 octombrie 2017 13:46   Național
Ultima actualizare:

Cristian Pomohaci s-a prezentat la cea de-a doua înfăţişare a judecăţii bisericeşti, în urma căreia speră să fie reprimit în rândul clericilor. El a decis să vină îmbrăcat tot în haine preoțești, iar enoriașii care l-au așteptat au îngenuncheat să se roage pentru el.

Pomohaci a coborât cât se poate de degajat din maşina parcată pe trotuar și s-a dus ţintă la o jurnalistă, pentru a o săruta pe ambii obraji. El a ajuns la Sibiu cu câteva minute înainte de ora 10:00 ale zilei de joi, când în clădirea Arhiepiscopiei Sibiului este programată a doua înfăţişare din cadrul apelului formulat de fostul preot împotriva caterisirii lui.

Pomohaci a fost adus cu acelaşi SUV cu care a venit şi data trecută. Din cauză că zona haşurată din faţa porţii Arhiepiscopiei era blocată de autorităţi, maşina în care se afla Pomohaci a fost urcată pe un trotuar din apropiere, lăsat neîngrădit. Cristian Pomohaci a coborât zâmbitor şi s-a dus direct către o jurnalistă a Antenei3. „Haideţi să vă salut pe dumneavoastră”, a spus Pomohaci, prinzând-o de mână pe jurnalistă şi sărutând-o pe ambii obraji.

Prima înfăţişare a lui Pomohaci în faţa Consistoriului mitropoliei Sibiului a avut loc pe 19 septembrie, scrie adevărul.ro. La acea dată, în sprijinul lui Pomohaci au venit aproape 200 de enoriaşi, care l-au aplaudat la ieşirea de la judecata bisericească, creând şi o mică ambuscadă pentru a îndepărta jurnaliştii de fostul preot.

Mai multe