Ponta a spus că pleacă în Turcia, dar s-a dus în Deltă FOTO

27 iulie 2015 9:49   Național
Ultima actualizare:

Premierul a declarat că va pleca din nou în Turcia, unde va fi operat pentru a doua oară la genunchi. Însă, Victor Ponta a publicat sâmbătă (25 iulie), pe contul său personal de pe o rețea de socializare, imagini cu el în Delta Dunării.

Ponta se află într-o scurtă vacanță în Deltă, pe brațul Sfântul Gheorghe, unde se bucură de frumusețile patriei. Îmbrăcat într-un maiou, cu o atitudine lejeră, premierul se relaxează mâncând ciorbă.

Premierul a publicat fotografiile din Deltă, pe pagina sa persoanlă de Facebook, însoțite de mesajul: „Sunt foarte, foarte sigur că cel mai frumos loc din lume este la noi în România”. Ponta a publicat inclusiv poze cu ciorba pe care a mâncat-o acolo.

Victor Ponta a declarat recent că se va întoarce în Istanbul, unde urmează să își mai facă o intervenție chirurgicală la genunchiul stâng. Ponta a fost internat la 14 iunie, la Spitalul Universitar Medipol din Ustanbul, unde a fost operat la picior. Acesta s-a întors în țară abia la 8 iulie, după o absență de aproape ă lună.

Mai multe