Ponta: ”Casa din Gogol e gata. Băsescu se poate muta”

3 iunie 2015 7:56   Național
Ultima actualizare:

Luni de zile nu a mai avut casa lui, dar din iunie Traian Băsescu se poate muta în noua reședință de protocol. Premierul Victor Ponta a anunțat că renovările la vila din Primăverii sunt gata și că fostul șef de stat o poate lua în primire.

Declarațiile a fost făcute, ieri, în bătaie de joc, primul-ministrul ironizându-l pe Băsescu. ”Înțeleg că se mută, dar ca orice om cu agoniseală mare, durează. Vă dați seama cât a strâns el, până mută blugii, până mută peştele de cristal, mileurile şi toate celelalte... durează. I-am întrebat pe cei de la RA-APPS şi mi-au spus ca și-au terminat treaba la reședința din Gogol 2. Acuma mută omul. Asta m-au informat cei de la RAAPPS, că e finalizată lucrarea, deci se poate muta”, a spus Victor Ponta, citat de rtv.net.

După ce a părăsit Vila Lac 3, fostul președinte al României a plecat la Scroviştea, unde locuiește într-un apartament dintr-o vilă, până când la imobilul din  Strada Gogol se termină renovările. Săptămâna trecută, muncitorii lucrau la fațada clădirii, iar curtea era plină de materiale de construcții.  

Mai multe