Poştaş hăcuit de un câine de luptă

15 august 2014 21:45   Național
Ultima actualizare:

Iulică poştaşul nu va uita niciodată ziua de 11 august. Mergea liniştit, cu tolba plină de scrisori, fluierând o melodie veselă şi înjurând canicula pe o stradă din Iaşi, când a fost atacat, de un câine de luptă, jumătate rotweiller jumătate pitbull. Bestia şi-a înfipt colţii în braţul său drept pe care l-a „molfolit” minute bune ca pe un os.

Iulian Berariu, lucrător în cadrul Oficiului Judeţean de Poştă Iaşi de 18 ani, se afla într-o zonă de case situată în spatele Mitropoliei. Nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva.

“Este inimaginabil ce s-a putut întâmpla.

Acel câine a sărit peste poartă şi l-a atacat pe lucrătorul poştal. Cei care îi ţin acum locul poştaşului ne-au spus că acel animal nu mai este în curte, probabil l-au dus la cineva pentru că a venit şi poliţia acolo”, a precizat Elena Bârlescu, lidera de sindicat din cadrul OJP Iaşi, potrivit ziaruldeiaşi.ro. Imediat după producerea incidentului, Iulian Berariu a fost operat de urgenţă la Spitalul Clinic Parhon, iar la două zile distanţă a fost externat, acum aflându-se în concediu medical. “După operaţie, care a durat vreo trei ore, nici nu-şi mai simţea degetele, dar acum şi-a mai revenit. A avut noroc că l-a salvat un vecin cu un par. Mai mult, exista posibilitatea să îi fie atinsă vreo venă şi ar fi fost mult mai grav”, a completat Elena Bârlescu

Mai multe