Povestea disperată a unei mame! Daniela mai are de trăit o singură lună! Dă-i o şansă la viaţă!

6 aprilie 2015 14:46   Național
Ultima actualizare:

Caz incredibil! O tânără mamă se luptă să trăiască, pentru fiul ei în vârstă de numai trei ani. Daniela (27 de ani) suferă de o maladie necruţătoare, are cancer, iar medicii români i-au mai dat de trăit doar o lună.

Emoţionant! Recent, Daniela a aflat că aici în ţară, medicii nu o mai pot opera, deoarece ar fi mult prea riscant. Există, însă, o şansă în Turcia, unde medicii au chemat-o la tratament. Acolo este ultima ei speranţă, din păcate. Dar, pentru a putea să-şi poată vedea fiul crescând, Daniela are nevoie de ajutor... 

Pentru copilul ei, Daniela îşi ascunde durerea în spatele unui zâmbet cald. Este puternică şi se luptă cu toată puterea care i-a mai rămas să supravieţuiască.

Daniela are 27 de ani şi avea, până anul trecut, o viaţă împlinită. Devenise mamă de curând, când a aflat că suferă de cancer de col uterin. După o operaţie şi patru luni de chimioterapie, femeia a crezut că se va face bine, în timp. Dar boala a recidivat violent. Pe lângă alte tumori nou apărute, Danielei i-a apărut şi un cheag de sânge pe artera care duce spre plămâni, iar o nouă intervenţie chirurgicală e aproape imposibilă, în aceste condiţii.

Totuşi, Daniela a ales să spere în continuare, pentru copilul ei iubit! Vrea să caute soluţii pentru viaţa ei şi pentru viitorul micuţului ei. A găsit un răspuns pozitiv la o clinică din Turcia. Doar că, acolo, numai pentru analize şi pentru primele zile de tratament, Daniela ar trebui să plătească 5.000 de euro. Până în prezent, tânăra a reuşit să strângă doar jumătate din sumă. Prin urmare, ea are mare nevoie de ajutor…

Deşi e tot mai slăbită, Daniela nu-şi pierde curajul! Cei care o pot ajuta pe Daniela, sunt rugaţi să o facă! Fiecare clipă este preţioasă pentru ea! Vezi aici datele ei de contat!

Mai multe