Pregatiti umbrelele! Prognoza meteo pentru săptămâna 23-29 septembrie 2019

23 septembrie 2019 16:26   Național
Ultima actualizare:

Pregătiți umbrelele! Vremea se schimbă: se răcorește și vin ploile. Meteorologii ANM au publicat prognoza pentru săptămâna 23-29 septembrie 2019. După 30 septembrie, temperaturile vor fi în scădere.

A sosit momentul să schimbați garderoba și să pregătiți umbrelele. Meteorologii ANM au publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni. Vremea se schimbă, de la o zi, la alta

Gata, a venit toamna adevărată! Temperaturile vor coborî de la o zi la alta și vin ploile.

  • Precipitațiile vin mai întâi în sudul țării, inclusiv în Capitală, apoi se vor extinde și în celelalte regiuni.
  • Meteorologii ANM prognozează că vor fi precipitații în perioada 23 – 27 septembrie, în cantități moderate. În Moldova, sunt prognozate ploi și din 30 septembrie.
  • În sudul țării, în zilele de 24 și 25 septembrie, va fi mai rece decât ar fi normal, în jur de 18 - 21 de grade, dar după 26 septembrie temperaturile vor urca din nou la circa 23 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în perioada 24 – 26 de grade.
  • La munte, sunt prognozate 8 – 15 grade la orele prânzului și în jur de 2 – 6 grade în timpul nopții. După o ușoară încălzire din perioada 29 septembrie – 1 octombrie, sunt estimate temperaturi în scădere.
  • Citește și:

Cum ne pregătim garderoba pentru toamnă

9 sfaturi ca să te fereşti de furtună

Mai multe