Premierul Tudose, val de reproşuri la adresa ministrului transporturilor

18 august 2017 14:24   Național
Ultima actualizare:

Ședința de Guvern de vineri, 18 august, a început în forță. Premierul Mihai Tudose i-a făcut reproşuri ministrului transporturilor, Răzvan Cuc. ”La Tarom pierderi, CFR Marfă – pierdere, CFR Călători – pierdere. Nu mergeți în direcția bună!”.

Premierul Mihai Tudose i-a reproșat ministrului transporturilor lipsa de perfomanţă a companiei aeriene Tarom, care a încheiat primele şase luni ale acestui an cu pierderi de peste 100 de milioane de lei, scrie news.ro.

”Avem şi cifre proaste. Domnule ministru Cuc, acum trei săptămâni v-am întrebat de ce i-aţi prelungit mandatul cu patru luni celui de la Tarom (Eugen Davidoiu – n.r.) şi mi-aţi spus că vă asumaţi, că aveţi încredere în el şi că ştie ce are de făcut. Aşa este?”, l-a întrebat premierul pe ministrul Transporturilor, citat de news.ro.

”Da domnule prim-ministru, aşa este”, i-a răspuns Răzvan Cuc.

„Păi, eu să înţeleg că aveţi încredere în el şi împreună formaţi o echipă cu care vă asumaţi ce e acolo? 104 milioane pierdere pe 6 luni! CFR Marfă – pierdere, CFR Călători – pierdere. Înţeleg că e o echipă foarte bună, dar nu mergeţi în direcţia care trebuie”, i-a reporoşat Tudose.

Un alt reporş pe care prim-ministrul i l-a făcut lui Cuc a fost legat de faptul că reprezentanţii Ministerului Transporturilor nu merg pe şantierele unde sunt lucrări în desfăşurare pentru a urmări cum merg lucrurile.

„Dumneavoastră ştiţi că cei care au fost desemnaţi de dumneavoastră, în urma discuţiei de acum o lună jumate la minister, ca responsabili din partea ministerului pe diverse tronsoane de autostrăzi să se ducă acolo n-a fost niciunul? Vă spun eu!”, i s-a adresat premierului lui Cuc.

Mai multe