Preot-bătăuş, cercetat penal, după ce a lovit un poliţist! Motivul scandalului, unul absurd

28 februarie 2018 23:13   Național
Ultima actualizare:

Un preot din Timiş a fost protagonistul unui eveniment violent care a avut loc la o secţie de poliţie din Lugoj. Un scandal de zile mari a izbucnit, după ce preotul a fost amendat pentru faptul că parcase neregulamentar.

Incidentul a avut loc în Lugoj, unde preotul se deplasase din oraşul natal, având câteva chestiuni de rezolvat. Un poliţist local a observat autoturismul acestuia parcat neregulamentar pe o stradă şi i-a aplicat un abţibild pe parbriz, invitându-l la secție, reatează lugojinfo.ro.

Preotul a fost teribil de deranjat, dar a mers la sediul Poliţiei Locale, unde oamenii legii l-au informat că a fost amendat pentru încălcarea legii. Mintea proetului s-a întunecat brusc la auzul acestor cuvinte şi, uitând de valorilşe creştine, a început să se certe, destul de aprins, cu unul dintre poliţişti. Văzând că prin vorbă buna, rostită totuşi pe un ton ridicat nu rezolvă nimic, preotul a trecut la "artileria grea" şi i-a plasat un pumn celui cu care se certa. Agentul a căzut secerat la pământ. După ce şi-a revenit, agentul de poliţie a decis să depună o plângere împotriva părintelui, care este acum cercetat şi pentru ultraj, loviri şi alte violenţe. 

Mai multe