Presupusa amanta, dezvăluiri despre relația cu Vadim Tudor

21 septembrie 2015 20:44   Național
Ultima actualizare:

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, presa a scris despre o posibilă idilă între avocata Adelina Popovici și acesta. Blonda a vorbit luni (21 septembrie), în cadrul emisiunii „La Măruță” difuzată pe PRO TV, despre relația lor.

Presupusa amantă a lui Corneliu Vadim Tudor a intrat în direct în cadrul emisiunii „La Măruță” și a comentat speculațiile făcute de către presă. Aceasta a negat cu vehemență zvonurile, spunând că nu a existat nimic mai mult decât o colaborare pe plan profesional între ea și politician.

Avocata Adelina Popovici a făcut dezvăluiri despre „relația” ei cu Vadim Tudor

„Acele informații nu sunt conforme cu realitatea. Nu există nici o fărâmă de adevăr. Eu nu m-am plimbat niciodată în parc cu nici unul dintre clienții mei”, a mărturisit succint Adelina Popovici. „În imaginile publicate de presă, nu s-a specificat faptul că am ieșit din restaurant am mers până la mașină. Nu a fost vorba de o plimbare”, a mai adăugat aceasta.

Într-un final, Cătălin Măruță a conchis spunând că între politician și avocată nu a existat ceva mai mult decât o colaborare. „E bine că am lămurit acest lucru și că a fost vorba doar despre speculații de presă”, a spus prezentatorul emisiunii.

Mai multe