Prețuri la mare! O noapte la ultra all inclusive costă 955 de lei, la un hotel de 4 stele, în Mamaia
Sunt prețuri piperate la mare în plin sezon estival! O noapte la ultra all inclusive costă 955 de lei, la un hotel de 4 stele, în Mamaia. În varianta demipensiune plătești 838 de lei. Cu toate acestea, la dispeceratul litoralulromanesc.ro vin câte 1.500 de apeluri pe zi. Oamenii sunt dornici să-și petreacă vacanța pe plajele din România.
Cine nu și-a cumpărat vacanța din timp, acum va trebui să scoată bani frumoși din buzunar ca să petreacă pe litoralul românesc. În stațiunea Mamaia, hotelurile sunt puse la punct. Respectă măsurile de siguranță, angajații sunt serviabili, dar totul are un cost.
La Hotelul Modern, de 4 stele, aflat pe plajă și cu piscină exterioară, camera dublă pentru două persoane, în varianta demipensiune, costă 838 de lei pe noapte. Pentru ultra all inclusive, un cuplu plătește pentru o noapte 955 de lei.
În perioada de early booking, care a fost valabilă până în martie, prețurile au fost între 728 de lei și 829 de lei pe noapte, în funcție de regimul de cazare.
La un hotel de 3 stele, tot din Mamaia, tarifele sunt mai mici cu aproximativ 15%, potrivit hotelierilor. În zona de sud, oferta vine cu prețuri mai scăzute.
În sudul litoralului prețurile sunt mai mici
Spre exemplu, la Hotelul Opal, de 3 stele, din stațiunea Cap Aurora, camera pe noapte, pentru două persoane, cu demipensiune se închiriză cu 420 de lei. Iar investiorii de aici s-au gândit să iasă pe piață cu o ofertă atractivă, în sensul în care cazarea și masa pentru copii sunt gratuite.
”Nu ne propunem să fim cea mai ieftină destinație, ci să oferim ceva calitativ”, a punctat Anca Pavel Nedea, directorul Organizației Patronale Mamaia Constanța și acționar la Hotelul Opal.
Tot aceasta este de părere sudul litoralului românesc va fi în cinci ani o destinaţie atractivă, care poate deveni Coasta de Azur a României.
Litoralul românesc ar putea deveni Coasta de Azur
"Cred că în cinci ani sudul litoralului o să fie o destinaţie în care o să ne placă să ne visăm într-o experienţă, o destinaţie pe care o să o căutăm. Pentru că ne place să naştem mituri pentru a ne face rău unii altora, toată lumea spune, sudul va fi, Mamaia o să cadă. Nu trebuie să cadă Mamaia ca să crească sudul! Trebuie să înţelegem că pe o salbă de staţiuni extraordinar de frumoasă, a unui litoral foarte vast, putem să fim şi noi o Coastă de Azur a României, în care avem staţiuni unde ne ducem pentru viaţă de noapte, staţiuni unde ne ducem pentru savoare, pentru relaţia cu trecutul, pentru nişte amintiri, staţiuni unde ne ducem pentru că suntem tineri şi sălbatici şi vrem să fim lăsaţi mai liberi. O să avem un litoral unde îmbinăm foarte multe tipuri de consum pentru toate gusturile, în ciuda unei sezonalităţi foarte strânse. La ora actuală, sudul litoralului românesc nu mai are proprietăţi în paragină, toate au fost cumpărate”, a declarat Anca Pavel Nedea.
Anca Pavel Nedea:”Văd o aversiune faţă de litoralul românesc”
Tot ea a arătat că se duce o luptă pentru a îngropa litoralul românesc, deși s-au investit mulți bani în reamenajarea lui, pentru a fi scoase în evidență destinațiile externe.
”Este fashionable (n.r. la modă) de foarte mulţi ani să văd o aversiune faţă de litoralul românesc, alte destinaţii cum sunt Bulgaria, Turcia şi Grecia, finanţând masiv presa de litoral şi presa din România să spună lucruri bune despre acele destinaţii şi lucruri foarte rele despre litoralul românesc. Am avut însă plăcerea anul acesta să găsesc în presa constănţeană un partener susţinut pentru promovarea litoralului românesc. Dar am avut şi o dezamăgire imensă până acum o săptămână - două să văd la nivel central, pe toate televiziunile, campanii foarte agresive împotriva litoralului românesc. De aceea, vreau să transmit un mesaj: se numeşte litoralul românesc, pentru că este al românilor”, a adăugat Nedea.
Telefonele sună neîncetat pentru rezervări pe litoralul românesc
Deși prețurile sunt mari, iar directorul Organizației Patronale Mamaia Constanța pomenește despre presa cumpărată, turiștii vin să-și facă vacanța la Marea Neagră.
La call center-ul agenției litoralulromanesc.ro, cel mai mare tour operator pentru litoralul românesc, telefoanele sună neîncetat. Zilnic, sunt preluate câte 1.500 de apeluri. Oamenii vor să închirieze vile, apartamente sau camere de hotel.
”Uneori, avem și câte 70 de apeluri în așteptare. Sunt 24 de operatori, iar timpul de aștepare este de aproximativ trei minute”, a precizat Ștefan Necula, directorul agenției litoralulromanesc.ro.
Aici, găsiți oferte de la 330 de unități de cazare, majoritatea de 3 stele, inclusiv pe cea a unui hotel din Eforie Nord, care are cea mai ieftină cazare de la malul Mării Negre: 75 de lei camera dublă.
Numărul de telefon al agenției este 0241.999 și poate fi apelat între orele 9.00-19.00.
Citește și:
https://www.click.ro/vedete/romanesti/plina-pandemie-vedetele-au-fugit-din-tara-pe-insulele-grecesti