"Prietena" minorei violate şi filmate de ea nu are scăpare. Riscă mulţi ani de puşcărie

8 martie 2017 9:58   Național
Ultima actualizare:

Marina Lonina (18 ani) şi Raymond Gates (29 de ani) vor face ani grei de puşcărie, acuzaţiile fiind foarte grave, implicând viol, răpire, hărţuire sexuală şi proxenetism, ce implică o minoră, în vârstă de 19 ani. Şocant este că Marina a fost prietena minorei, dar ea a supus-o la aceste acte teribilă, filmând întreaga scenă a violului.

O tânără de în vârstă de 19 ani riscă ani grei de închisoare, după ce a filmat şi transmis live scene în care prietena ei minoră, de doar 17 ani, era violată. Minora a trecut prin clipe de nedescris, care au marcat-o şi care îi vor schimba definitiv viaţa. Lonina mai este acuzată şi de uzul illegal al unei minore într-un material video pornographic, relatează Independent.

Autorităţile au fost puse în alertă de un prieten al victimei care a văzut scenele filmate pe telefonul mobil cu ajutorul aplicaţiei Periscope. Cele două fete erau prietene vechi şi amândouă îl cunoşteau pe Gate, agresorul. Într-o seară, Gate şi Lenona se plictiseau şi au vrut să facă ceva distractiv, hotărând ca el să “o iniţieze”, iar ea să “imortalizeze” momentul, împărtăşindul cu tot internetul.

“Nu am mai văzut aşa ceva. Nu m-am mai întâlnit cu un asemenea caz. Din imagine se vede clar că Marina Lonina nu a avut, nici măcar pentru o secundă, intenţia de a opri chinurile prin care trecea prietena ei”, a declarat Procurorul Ron O’Brien, cel care se ocupă de acest caz în Ohio.

Acesta a asigurat că dacă vor fi găsiţi vinovaâi de toate aceste lucruri extrem de grave, cei doi riscă 40 de ani de închisoare. 

Mai multe