Prigoană, ea e iubita sau nepoata ta?

28 septembrie 2012 17:12   Național
Ultima actualizare:

Încă nu e un bărbat liber de contract, dar faptul că s-a separat de Adriana Bahmuţeanu de aproape două luni nu l-ar împiedica pe Silviu Prigoană să-şi facă o iubită.

Ultima „achiziţie" a televiziunii Etno Tv se numeşte Alexandra, este o tinerică roşcată şi frumuşică, dar fără pic de experienţă în acest domeniu.

Faptul că este din Gherla, acelaşi oraş în care s-a născut şeful ei, a ridicat multe semne de întrebare.

Alexandra e din Gherla, ca şi şeful ei (foto: nefiltrat.ro)

Potrivit unor surse din Etno Tv, roşcata este cunoscută drept o nepoată de-a patronului lor, iar ocupaţia ei este să se plimbe toată ziulica prin sediul televiziunii şi să-i „spioneze" pe angajaţi.

„Vorbeşte cu toată lumea, apoi ne toarnă la Prigoană. Nu are altă ocupaţie. Noi ştim că este nepoata lui", ne-a declarat sub protecţia anonimatului unul dintre angajaţii postului Etno Tv.

Adriana Bahmuţeanu a ţinut să lămurească pentru www.nefiltrat.ro că îi cunoaşte familia lui Prigoană, dar n-a auzit niciodată de această Alexandra şi tinde să creadă mai degrabă că este iubita afaceristului.

„Am înţeles că-i spune pe nume lui Silviu, ceea ce nu se întâmplă cu nici unul dintre angajaţii lui. Nimeni nu-şi permite să-i spună pe nume.

Am auzit că Prigoană are glume cu ea, i-a spus că dacă nu slăbeşte o dă afară din ţară. El e zilnic la ea în birou."

Bahmu: «Băieţii îi vor spune lui Prigoană „nenea"»

Încă de când a cerut ordin de protecţie pentru cei doi copii ai săi, Maximus şi Eduar, Silviu Prigoană nu i-a mai văzut un minut.

Persoana cea mai indignată de atitudinea parlamentarului este chiar prezentatoarea tv, Adriana Bahmuţeanu.

"În curând, copiii îi vor spune lui Prigoană «nenea», nu tată. Nu l-au mai văzut la culoare de două luni de zile.

Mi-a dat o dată nişte bani pentru băieţi, şi cam atât a contribuit el pînă acum. Îmi pare rău că a uitat că este părinte", ne-a declarat prezentatoarea Antena 2.

Mai multe