«Prima Doamnă a Franței e veselă și prietenoasă»

29 august 2017 20:18   Național
Ultima actualizare:

Eli Lăslean (61 de ani), creatoarea de modă a lui Carmen Iohannis, a rămas fără replică, joia trecută, la orele prânzului, când s-a trezit în cochetul ei atelier din buricul Capitalei cu însăşi Brigitte Macron. Eli şi Brigitte s-au întreţinut un sfert de ceas, în limba franceză.

Eli Lăslean este mândră de întâlnirea de joia trecută cu Brigitte Macron (64 de ani) şi ne-a vorbit la superlativ despre soţia preşedintelui Franţei: “Nu ştiam că mă voi întâlni vreodată cu ea, îi spuneam mereu lui Carmen Iohannis (56 de ani) cât de mult îi apreciez ţinutele şi eleganţa. Prin urmare, Carmen s-a gândit să-mi facă o surpriză şi a adus-o la atelierul meu. Iniţial, am rămas fără grai, nu ştiam ce să spun, îmi tremura vocea. Cunosc bine limba franceză, chiar am vrut să predau la şcoală această materie, aşa că m-am înţeles perfect cu Brigitte Macron. Ea m-a întrebat despre gusturile în materie de modă ale româncelor,  i-am povestit şi despre expoziţiile pe care le-am avut, chiar şi în Franţa”. 

Creatoarea de modă a rămas plăcut impresionată de această vizită preţioasă: ”Brigitte este o femeie foarte elegantă, veselă şi prietenoasă, are o voce caldă, este o adevărată plăcere să fii în preajma sa. A stat cam 15 minute, a fost o vizită privată prietenească”, a mai adăugat Eli Lăslean. 

Aceasta i-a realizat lui Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României Klaus Iohannis, toate cele trei rochiţe pe care ea le-a purtat la întâlnirea oficială cu soţii Macron: “I-am lucrat până acum lui Carmen peste 20 de ţinute pentru diverse evenimente şi toate au primit aprecieri din partea criticilor de specialitate”, a mai adăugat Eli Lăslean.

Mai multe