Prima reacţie a lui Dan Mihalache după ce a fost fotografiat «răpus» de Moş Ene

20 octombrie 2015 10:34   Național
Ultima actualizare:

Şeful Administraţiei Prezidenţiale a reacţionat după ce Click! a prezentat fotografii din timpul unei vizite oficiale desfăşurate în luna iulie în capitala Serbiei în care acesta apare tolănit într-un scaun. Dan Mihalache a comentat pe stiripesurse.ro interpretarea dată acestor poze.

”Văd ca prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegația română aştepta terminarea convorbirilor tet-a-tete dintre presedinţii Nikolic şi Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o oră. De altfel cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârba se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă e vorba de un binevoitor român.”, a spus Dan Mihalache pentru STIRIPESURSE.RO.

Uite cum sforăie "mâna dreaptă" a lui Iohannis, Dan Mihalache!

Cei prezenţi încă în sală se jură că Sorin Dan Mihalache a adormit buştean, sunetele scoase chemându-se ”sforăit” în limba română şi ”хркање” în sârbă. Vezi toate fotografiile din timpul pauzei buclucaşe aici.

Ce spune Dan Mihalache despre vizita în Serbia

Foarte activ pe reţelele de socializare, Dan Mihalache a publicat o serie de fotografii din timpul acestei vizite oficiale, la o zi distanţă după finalizarea discuţiilor şi întrevederilor. "Ieri, la Belgrad, Președintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, s-a intalnit cu Președintele Republicii Serbia, domnul Tomislav Nikolić, cu prim-ministrul sârb, domnul Aleksandar Vučić și cu Președintele Parlamentului Republicii Serbia, doamna Maja Gojković. De asemenea, ne-am întâlnit cu reprezentanții comunitații romanești din Serbia...", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Mai multe