Primarul oraşului Baia Mare a sărit cu paraşuta de la 4.000 de metri - FOTO

3 septembrie 2012 8:59   Național
Ultima actualizare:

În perioada 1-9 septembrie 2012, municipiul Baia Mare găzduieşte în premieră Campionatul Naţional şi Cupa României la paraşutism. Cu ocazia deschiderii oficiale a competiţiilor, primul salt a fost executat chiar de primarul urbei, Cătălin Cherecheş, care s-a lansat de la 4.000 de metri.

Dacă edilul declara la aterizare că acest gest îl dedică băimărenilor şi că a făcut acest salt pentru a demonstra curajul oamenilor locului, unele surse ale ziarului nostru vorbesc şi despre un alt motiv care a stat la baza deciziei primarului.

Se pare că în spatele hotărârii de a face salt se află de fapt o domnişoară cu plete brunete pe care edilul a dorit să o impresioneze, şi care a fost văzută în public urmărind spectacolul. După aterizare şi declaraţiile acordate presei, edilul a vorbit mai multe minute la telefon, apoi a dispărut preţ de câteva minute.

Când a revenit, acesta afișa un zâmbet larg. Identitatea domnişoarei care l-ar fi determinat să execute acest salt rămâne deocamdată secretă, dar judecând după zvonurile care îl dau pe primarul de Baia Mare drept un adevărat Don Juan, nu ne-ar mira ca în spatele următorului său gest extrem, să se afle... o altă domnişoară.

Mai multe