Primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, a leșinat când a aflat că va fi arestat

4 martie 2015 18:11   Național
Ultima actualizare:

Clipe tensionate pentru edilul municipiului Ploiești, Iulian Bădescu. Acesta a leșinat în incinta Tribunalului Prahova, miercuri după-amiază, după ce a aflat că va fi arestat preventiv. Primarul a avut nevoie de îngriiri medicale și cu o zi înainte, la audieri, și a fost trimis sub pază la spitalul din Ploiești.

Acuzațiile formulate de procurori i-au dat dureri de cap și amețeli edilului Ploieștiului. Iulian Bădescu a leșinat miercuri la ieșirea din sala de judecată, după ce magistrații au dispus arestarea sa. Edilul e acuzat că a sponsoriazat ilegal echipa Petrolul Ploiești, cu fonduri de la Consiliul Local. Medicii de pe Ambulanță au fost chemați pentru a-i acorda primul ajutor. Vreme de câteva zeci de minute edilul nu s-a putut ține pe picioare.

Când și-a revenit, el a declarat că a avut un puseu de tensiune și că se impune internarea sa pentru verificări medicale. Bădescu a avut probleme cu sănătate și înainte de aflarea verdictului, el fiind transportat la spitalul din Ploiești după ce i s-a făcut rău în timpul audierilor. Conform medicilor, edilul este diabetic și dependent de insulină. El și-a petrecut noaptea de marți spre miercuri în spital, sub paza polițiștilor, informează stirileprotv.ro.

Mai multe