Primarul unei comune din Alba a murit, la 37 de ani, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus

28 ianuarie 2021 12:07   Național
Ultima actualizare:

Coronavirusul continuă să facă victime în rândul persoanelor tinere. Primarul comunei Meteş din judeţul Alba, Dan Cosmin Opruţa, care fusese confirmat cu noul coronavirus a murit. Bărbatul avea doar 37 de ani şi era unul dintre cei mai tineri primari din judeţul Alba, reales la alegerile din luna decembrie a anului trecut.

Noul coronavirus face victime și în rândul persoanelor tinere. Dan Cosmin Opruţa avea 37 de ani şi a fost reales din partea PNL la alegerile de anul trecut, fiind unul dintre cei mai tineri primari. 

”Cu adâncă tristeţe, colectivul Instituţiei Prefectului-Judeţul Alba deplânge trecerea în nefiinţă a domnului primar al comunei Meteş, Opruţa Dan Cosmin. A fost un om de o înaltă ţinută morală şi profesională, un prieten adevărat şi va rămâne mereu în sufletele noastre. Suntem alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe”, a transmis, joi, Prefectura Alba. 

Primarul a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, în stare gravă, cu saturaţie mică de oxigen, fiind confirmat cu noul coronavirus. Starea lui s-a agravat şi a fost transportat la Târgu Mure, pe ATI, unde a şi decedat şi cursul nopţii de miercuri spre joi, relatează Alba24.ro. 

Mai multe