Primele declarații ale bărbatului cu testiculul tăiat de soția sa

11 martie 2016 8:10   Național
Ultima actualizare:

Bărbatul cu testiculul smuls de soția sa, care a devenit cunoscut de întreaga țară din cauza pățaniei sale, a dat primele declarații în cadrul ediției de joi (10 martie) a emisiunii „Wowbiz” de la Kanal D. Acesta nu a părut deloc în largul lui în fața camerei video fiind foarte jenat de problema pe care a avut-o. Totuși, bărbatul a avut în final și un mesaj pentru femeile care nu au primit flori de 8 martie.

Ionel (39 de ani) este bărbatul care s-a ales cu un testicul aproape tăiat de soția sa în urma unei altercații pe care au avut-o de 8 martie. În dimineața zilei de 10 martie, Ionel a fost vizitat la spital de soție pentru a vedea cum se simte. Tot în această zi, bărbatul a oferit și primele declarații. Întrebat de reporter dacă s-a speriat în momentul în care soția era să-i smulgă unul dintre testicule, Ionel a părut foarte jenat și a recunoscut că orice bărbat s-ar fi speriat într-o asemenea situație. "Dumneata dacă erai așa nu tot la fel erai?", a afirmat acesta. El a fost foarte speriat că ar fi putut rămâne fără posibilitatea de a face copii: "Fiecare se gândește la una ca asta nu?".

De asemenea, cum era de așteptat, Ionel a suferit o durere puternică în acele momente: "Au amorțit! Au durut un pic...au amorțit, logic! Și la o mână dacă te înțepi..." Reporterul a continuat să ceară mai multe detalii de la Ionel despre ce a simțit și despre ce a pățit mai exact în zona intimă: "Nu a prins de...așa. De pielea aia a prins. Nu a fost să strângă de ele ca să...Pielea, un pic", a mărturisit Ionel.

El nu a vrut să dea prea multe detalii despre altercația pe care a avut-o cu soția sa pe 8 martie, mulțumindu-se să afirme în glumă că a fost o simplă ceartă „ca de ziua femeii”. A recunoscut că nu i-a oferit soției flori, dar urma sa facă acest lucru. „Trebuia să mă trezesc mai de dimineață”, a declarat acesta.

La finalul interviului, întrebat ce mesaj are pentru doamnele care n-au primit flori de Ziua Femeii, Ionel le-a sfătuit în glumă „să facă și ele așa”, adică să procedeze precum soția lui.

"Iar el a început că mă înjure"

”Când o ia pe ulei, se schimbă foaia. Azi era băut, de aseară. A fost la cineva la treabă şi i-a dat vin. Toată noaptea m-a pus să fac focul că îi este frig la picioare, am pus tot ca să fie bine. Dimineaţă când s-a luminat am tras draperiile şi i-am zis să iasă şi el afară să facă treabă. Să se ducă la vie să o cureţe măcar. Iar el a început că mă înjure că îl comand eu pe el ce să facă. Şi eu atunci i-am spus ia să văd eu ce bărbat eşti tu şi atunci l-am apucat, el s-a tras şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mi-a dat o floare în viaţa lui, mi-a arătat doar toporaşi şi viorele în pădure. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. De dus mă duc la el, îl caut la spital, dar sigur mă înjură şi mă alungă de acasă", a declarat Marinela Benea, soția lui Ionel, conform Adevărul.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe