Primele poze de la înmormântarea lui Vlad Ţelea

3 noiembrie 2015 14:57   Național
Ultima actualizare:

Vlad Ţelea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity care a murit în incendiul de vineri seară din Club Colectiv, a fost înmormânat marţi (3 noiembrie), la Cimitirul Armenesc din Bucureşti. Slujba a început în jurul orei 14.30.

Vlad Ţelea (37 de ani) a fost condus pe ultimul drum de familia sa, de rude şi de prieteni. La înmormântare a participat şi Varujan Vosganian, care a venit să îi aducă un ultim omagiu chitaristului care a murit în chinuri în incendiul din Colectiv. 

Slujba a fost ţinută afară, în foişorul din curtea bisericii, de doi preoţi, unul fiind chiar cel care l-a botezat pe Vlad. Coroane de flori au umplut locul, aşezate pe stâlpii foişorului. Cu ochii în lacrimi, lumea şi-a luat rămas bun de la Vlad. 

Ambii chitarişti ai trupei au murit

Vineri seara (30 octombrie), trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert în Clubul Colectiv. O scânteie de la artificii a aprins buretele de izolare fonică al localului. În câteva minute, sala a luat foc. Chitariştii trupei, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru au murit sub tavanul în flăcări care s-a prăbuşit peste ei. Solistul Andrei Găluţ, basistul Alex Pascu şi bateristul Bogdan Lavinius sunt internaţi în stare gravă.   

Mai multe