«Primul nostru câştig a venit de la Click!MANIA»

18 octombrie 2015 21:38   Național
Ultima actualizare:

Se măreşte familia câştigătorilor Click!MANIA. Lozurile norocoase le-au adus cititorilor noştri bani , telefoane, electrocasnice şi multe alte surprize. Peste 3.600 de români au fost premiaţi de ziarul lor preferat, iar concursul nu s-a încheiat aşa că încearcă-ţi şi tu norocul!

Ion Tache (72 de ani) a venit până la redacţie însoţit de băiatul şi nepotul său. Simpaticul bătrânel ne-a spus că îşi începe dimineaţa cu Click! în mână. “Trebuie să fim informaţi, nu? Eu din ziar aflu tot ce mă interesează. N-aş schimba nimic la Click!, poate doar să aibă mai multe pagini”, ne-a spus pensionarul. Domnul Ion a câştigat un set cu ibric electric şi o râşniţă, pe care-l va face cadou fiului său. “Primul meu câştig a venit cu Click!MANIA. Premiul va rămâne în familie, o să i-l dau băiatului meu”, a conchis acesta.

 Norocos a fost şi Viorel Dănciulescu (63 de ani), care a câştigat tot un set cu ibric electric şi râşniţă. E cititor fidel şi spune că e şi cafegiu. “De acum o să-mi prepar cafeaua în ibricul câştigat la Click!MANIA”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca auditor. 

Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu două super maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus mai puteţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Mai multe