Prințul Charles a venit la Guvern cu o armată de subalterni

30 mai 2016 20:10   Național
Ultima actualizare:

Prinţul Charles a venit luni în România. După ce aeronava personală a aterizat pe Aeroportul ”Henri Coandă”, Alteţa Sa Regală s-a grăbit să ajungă la întâlnirile planificate. Prima, la ora 15.40, la Cotroceni, unde a avut o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis, iar la ora 16.20, la Palatul Victoria, unde-l aștepta premierul Dacian Cioloş.

A venit însoțit de o armată de oameni. Nu mai puțin de 13 la număr, iar primul-ministru a făcut onorurile de gazdă. După discuțiile oficiale, prințul Marii Britanii a plecat pe Valea Zălanului, la conacul lui, unde vrea să stea două zile retras în natură, după care va pleca la Viscri, la cea de-a doua proprietate din România.

”Alteţa Sa Regală va vizita Viscri pentru inaugurarea centrului de pregătire meşteşugărească ­ “The Prince of Wales’s Training Centre”, ­cu ocazia primei aniversări a fundaţiei sale”, anunță Ambasada Marii Britanii.

Un hambar a fost transformat, iar vechea casă a fost extinsă pentru a găzdui ucenici din întreaga ţară. Fundaţia va oferi 12 cursuri, de care vor beneficia 150 de țărani din Transilvania şi Moldova.

Mai multe