Prinţul Charles se relaxează cu agenţii după el

8 iunie 2012 15:44   Național
Ultima actualizare:

Prinţul Charles e cu adevărat îndrăgostit de România! Moştenitorul Coroanei Britanice vine în Transilvania ori de câte vrea să se relaxeze! Fotoreporterii Click! l-au surprins, ieri, la plimbare prin Saschiz şi Archita.

Imediat după Jubileul Reginei, care a marcat 60 de ani de la încoronarea Elisabetei a II-a, fiul ei a „fugit" în România.

Şi când a ieşit pe poarta casei, Charles a fost însoţit de doi agenţi

Prinţul Charles a aterizat acum două zile pe aeroportul din Târgu Mureş şi a avut un program încărcat: a vizitat mai multe sate, dar şi fabrici sau case ale oamenilor din satele transilvănene Saschiz, Miclăşoara şi Archita. Joi seară, acesta a ajuns la proprietatea sa din Valea Zălanului, unde a fost aşteptat de bunul său prieten, contele Kalnoky Tibor, unde a şi înnoptat.

De remarcat este şi faptul că muncitorii au lucrat toata ziua în curtea proprietăţii pentru a face curat şi a pregăti locul pentru vizita prinţului, totul arătând imaculat.

Vineri, în jurul prânzului, fotoreporterii Click! l-au surprins la plimbare. Agenţii de securitate britanici nu au mai lăsat presa să se apropie, şi nu au mai vrut să dea detalii despre itinerariul prinţului, spunând că este o vizită privată.

Însă Charles, când a ieşit din curte, a salutat cu drag presa şi a spus că ar vrea şi ca englezii să se asemene românilor la capitolul ospitalitate şi prietenie. Apoi tot alaiul a plecat spre o destinaţie necunoscută, agenţii de pază blocând drumul fotoreporterilor pentru a nu putea urmări coloana.

Prinţul Harry a făcut Paştele pe Valea Zălanului

Prinţul Harry al Marii Britanii şi-a petrecut mini-vacanţa de Paşte tot în Transilvania. El a ales ca destinaţie Valea Zălanului, unde, împreună cu câţiva dintre prietenii săi britanici, a participat la curse de enduro pe dealurile înzăpezite din apropiere.

Prinţul Harry, fiul cel mic al lui Charles, s-a distrat şi el de minune în România

Contesa Anna Kalnoky a declarat că prinţul Harry s-a mutat apoi la reşedinţa familiei Kalnoky din localitatea covăsneană Micloşoara, într-un conac construit în secolul al XVI-lea. Gazdele i-au pregătit bucate tradiţionale de Paşti.

Mai multe