Prinţul Paul, aşteptat de «prinţişor» la externare

10 decembrie 2015 22:25   Național
Ultima actualizare:

Prinţul Paul şi-a petrecut noaptea de miercuri spre joi pe un pat de spital din Ploieşti după ce i s-a făcut rău în timp ce se îndrepta spre Braşov.

Joi, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au decis că poate fi externat. Alături, în tot acest timp, i-a fost soţia, Prinţesa Lia, care susţine că Paul Philippe a fost inconştient minute în şir, până să ajungă la unitatea sanitară. Prinţul Paul a rămas internat, peste noapte, la Terapie Coronariană, din cadrul secţiei Cardiologie. Nu într-o rezervă, ci alături de ceilalţi pacienţi. Soţia sa a fost în permanenţă în salon. O comisie mixtă l-a examinat joi dimineaţă şi astfel s-a decis externarea. Se pare că procurorii DNA l-au vizitat pe Paul Philippe la spital.

Prinţul este însă aşteptat vineri, la Braşov, să dea declaraţii. Până atunci va fi consultat, la Bucureşti, de medicul privat. Prinţul Paul a plecat din spital abia în jurul orei 16.00 pentru că a aşteptat ca micuţul să ajungă la Ploieşti. Paul Philippe a ieşit din unitatea sanitară într-un căruţ, cu fiul lui în braţe.

Mai multe