Profa care a făcut sex cu elevul, în arest la domiciliu

19 februarie 2017 19:39   Național
Ultima actualizare:

A scăpat de gratii! Profesoara de Limba şi Literatura Română din Neamţ, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev care ulterior s-a sinucis, a fost trimisă în arest de domiciliu.

Crinela Marc (40 de ani), soţie de preot şi mamă a trei copii, s-a iubit cu Marius Săndulache, elev la Liceul Teologic Ortodox „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Piatra Neamţ. Anchetatorii susțin că profa şi elevul au avut o relaţie din 2015 până în martie 2016, când puștiul a devenit major.

În noiembrie 2016, tânărul s-a sinucis, aruncându-se în apele Bistriţei. Femeia e însărcinată şi e vehiculată ipoteza că tatăl copilului ar fi Săndulache. La sfârşitul săptămânii, în mediul online a fost lansată o petiţie intitulată „Eliberaţi-o pe Crinela Marc, gravidă şi mamă a trei copii!“. Aproape 200 de persoane au continuat să semneze petiţia în weekend. „Motivul pentru care semnez: cei trei copii au nevoie de mamă, iar pruncul trebuie să se nască în libertate“, susţine Carmen Palade, prima persoană care a semnat petiţia.

Mai multe