Profa de engleză a uitat limba pe care o predă. Cum s-a făcut de râs

3 iunie 2016 8:51   Național
Ultima actualizare:

Căldura, bat-o vina! La mitingul cadrelor didactice de la începutul săptămânii, o profesoară de engleză a uitat, sub soarela arzător, tot ce predă de 16 ani, iar întrebarea reporterului a fost un test pe care l-a picat cu brio. Încurcată, femeia s-a scuzat că îi este rău, deşi dacă ar fi purtat dialogul în limba maternă sigur ar fi fost în mare formă.

O profesoară de engleză s-a făcut de râs nu numai printre colegii de breaslă, dar şi în faţa a mii de părinţi, care au asistat interzişi la o scenă, desprinsă parcă din filmele de comedie. Întrebată în engleză de cât timp le predă copiilor limba, femeia s-a fâstâcit şi nu a mai putut să rostească decât cuvântul "yes" (da), urmat de scuza "lăsaţi, că mi-e rău". Dacă luăm în calcul că profesoara se află la catedră de 16 ani, atunci e clar ce învaţă elevii de la ea.

Aceasta nu este singurul caz în care un profesor de engleză nu prea ştie limba pe care se presupune că ar trebui să-i înveţe pe copii. În trecut, tot Pro Tv a făcut "vedetă" o altă  profesoară din Vaslui, care abia ştia să lege două fraze, dar era în postura de a le preda elevilor din clasele I-IV.  

Mai multe