Profesoară din Franța de 37 de ani, condamnată pentru o relație cu un adolescent român de 14 ani

16 mai 2021 14:09   Național
Ultima actualizare:

Ea, franțuzoaică, 37 de ani, profesoară cu trei copii. El, român, 14 ani, copil cu probleme la școală. Sunt ingredientele unui mare scandal amoros care a răscolit în acest an Loudeac, un orăşel situat în nord-vestul Franţei și s-a terminat prin condamnarea femeii.

Cum a început relația scandaloasă? Potrivit antena 3.ro care citează Le Telegramme, părinții minorului român au rugat-o pe profesoară, care era vecina lor în orașul francez Loudeac să-l mediteze pe băiat. Copilul avea probleme la școală din cauza francezei pe care nu o stăpânea. Nici prin cap nu le-a trecut ce vor descoperi și ce turnură vor lua evenimentele.

Cum au ajuns să aibă o relație, o profesoară de 37 de ani și un copil de 14 ani

Tatăl și mama băiatului au remarcat ce se petrece și în septembrie anul trecut, au depus o plângere oficială împotriva femeii de 37 de ani. Ei descoperiseră ”idila” cu două luni în urmă și le-au cerut amândurora să se oprească, ceea ce nu s-a întâmplat. Mai mult, învățat de femeie, la o zi după plângerea depusă de părinți, băiatul de 14 ani a depus și el o sesizare împotriva părinților săi pe care îi acuza de violențe și a fugit de acasă, refugiindu-se în locuința profesoarei. La cererea familiei adolescentului de 14 ani, polițiștii s-au dus peste profesoară și au recuperat copilul pe care l-au găsit dezbrăcat.

Ce a declarat profesoara în fața instanței și ce pedeapsă a primit

Urmărită penal pentru agresiune sexuală și răpire de copii, femeia în vârstă de 37 de ani a apărut în martie 2021 în fața instanței. În fața magistraților șocați, profesoara și-a apărat relația și a susținut că băiatul de 14 ani era maltratat în familie și ea a vrut să-l protejeze. Mai mult, ea a spus că minorul este cel care i-a făcut avansuri iar ea a rezistat cât a putut.”Sunt foarte îndrăgostită și îl iubesc sincer. Am construit ceva puternic împreună”, a spus profesoara potrivit sursei citate. Pledoaria pătimașă nu i-a impresionat pe judecători care au condamnat-o la trei ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare.

Citiți și

Cum vă puteți proteja copiii de pedofili

Cum păcălesc pedofilii copiii. 5 metode pe care trebuie să le știe orice părinte

Mai multe