Profesor acuzat că şi-a sărutat elevul

14 decembrie 2011 17:54   Național
Ultima actualizare:

A sărutat şi pipăit un elev, le-a arătat degetul mijlociu şi le-a reprodus sunete din timpul actului sexual copiilor din clasele a III-a şi a IV-a. Este vorba de un profesor care deşi neagă toate acuzaţiile, a renunţat să mai predea la şcoala respectivă.

Părinţii copiilor din clasele a III-a şi a IV-a care învaţă la şcoala din comuna Icuşeşti, Neamţ s-au plâns direcţiunii că profesorul le hărţuieşte copiii în orele de curs.

„Săptămâna trecută, băiatul meu mi-a povestit că profesorul i-a scos în pauză pe toţi elevii, mai puţin pe unul dintre ei. Copiii s-au uitat pe geam şi l-au văzut pe profesor care l-a îmbrăţişat şi l-a sărutat pe colegul rămas în clasă. Surprins că a fost observat, profesorul le-a arătat degetul mijlociu", spune mama unui elev. Un alt părinte care l-a reclamat pe profesorul de franceză spune că un astfel de comportament nu e singular la clasă.

„Băiatul meu mi-a povestit că, la o oră de curs l-a întrebat pe profesor ce e desenat în manual artătând spre o pereche de buze. Atunci, profesorul a pus gura pe carte şi a început să geamă, zicându-le copiilor că aşa vor face şi ei când vor fi mari".

Profesorul neagă toate acuzaţiile, dar a renunţat să mai predea la şcoală. Conducerea Inspectoratului Şcolar a demarat o anchetă.

Mai multe