Proful «violator», apărat de o colegă a victimei

5 ianuarie 2012 18:51   Național
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Bucureşti judecă azi recursul procurorilor la cererea de eliberare sub control judiciar a profesorului Dan Octavian Vişan, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre elevele lui, Oana R., într-o excursie la Predeal.

Avocaţii tânărului de 27 de ani, arestat preventiv, au cerut la începutul săptămânii eliberarea acestuia, judecătorii de la Sectorul 1 acceptând cererea avocaţilor.

În motivarea magistraţilor, se arată că inculpatul Vişan a înţeles că a încălcat normele deontologice profesionale, acesta prezentându-şi demisia de la Liceul Jean Monnet.

Totodată, instanţa a constatat că profesorul nu are antecedente penale, nu a avut abateri disciplinare şi nici nu este consumator de droguri aşa cum precizaseră procurorii bucureşteni.

În plus, o elevă a depus mărturie în favoarea profesorului. Aceasta afirmă că ar fi bătut insistent la uşa camerei în care dascălul se afla cu presupusa victima.

Oana i-a deschis supărată, a lovit-o cu palma şi i-a reproşat că o deranjează urlând: "Curvo!". După actul sexual, Oana s-a întors în club unde s-a amuzat cu mai mulţi cetăţeni străini, mai scrie în motivarea magistraţilor.

Mai multe