Prostituată din Alba, şi condamnată la puşcărie, şi cu banii munciţi din greu confiscaţi!

17 octombrie 2012 14:46   Național
Ultima actualizare:

O prostituată care „acţionează" pe centura oraşului Alba Iulia a fost condamnată la 2 luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa definitivă a fost pronunţată marţi, 16 octombrie, de Curtea de Apel Alba Iulia.

Toth Gyongyi este una din prostituatele cu activitate veche pe centura din Alba Iulia. A primit în ultima vreme mai multe amenzi din partea jandarmilor şi poliţiştilor. La una dintre acţiunile oamenilor legii s-a ales şi cu dosar penal pentru practicarea prostituţiei.

Tânăra a fost trimisă în judecată în ianuarie 2011 la Judecătoria Alba Iulia. În 14 mai, instanţa a decis condamnarea inculpatei la pedeapsa de 2 luni de închisoare cu executare. Sentinţa a fost contestată cu recurs, iar Curtea de Apel a decis ca femeia să nu execute pedeapsa. Magistraţii au dispus suspendarea executării pe o perioadă de 2 ani şi 2 luni.

Judecătorii au mai decis să confişte de la inculpată suma de 30 de lei, obţinută de femeie în urma practicării prostituţiei la momentul la care a fost surprinsă în flagrant. Condamnarea este o premieră pentru perioada ultimilor ani în Alba. Nicio altă persoană nu a mai fost condamnată pentru prostituţie din 2007.

Mai multe