Radu Banciu, afirmații șocante! «Mortul zilei: Corneliu Vadim Tudor»

15 septembrie 2015 9:29   Național
Ultima actualizare:

Radu Banciu a citit ultima poezie a lui Corneliu Vadim Tudor și a comentat, în stilul său caracteristic, despre moartea liderului PRM. Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață, luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. Reacțiile nu au încetat să apară. Una dintre cele mai intens comentate a fost cea a lui Radu Banciu. Pe burtierea emisiunii prezentate de el se putea citi: „Mortul zilei: Corneliu Vadim Tudor”.

„În politică, el nu trebuia să existe”

Nu este nici o noutate că Radu Banciu nu l-a putut suporta vreodată pe liderul PRM: „Vadim Tudor urla astăzi din salvare așa: Mor, mor, nu mai pot să respir. Era desfigurat. (…) Lucrurile sunt destul de clare. Dacă astăzi ar avea loc alegeri, ar obține un scor foarte bun”.

Banciu nu s-a oprit aici. El a mai afirmat că este incalificabil că oameni precum Corneliu Vadim Tudor au putut să candideze la preșidinția României fără să aibă vreo reținere. Pe lângă toate aceastea, prezentatorul a mai precizat că el nu crede ce s-a scris în presă despre faptul că Vadim ar fi avut probleme cu banii.

„În politică, el nu trebuia să existe. În rest, ce a făcut el în presă… este doar maculatură. Nu are nicio valoare ce a publicat el. Mi-e și jenă, în asemenea momente, să reamintesc ce a scris. Mi-e și jenă să reamintesc cum a ajuns acest individ în Parlamentul European după ce el nu a crezut nicio clipă în valorile Europei și după ce și-a bătut joi de toți cetățenii ei fie că erau sași, secui, francezi, englezi, evrei și așa mai departe. Pentru el nu exista decât nația română. Nu a dat nici doi bani pe oameni întrucât s-a crezut deasupra lor. În jurul lui au stat numai oameni care îi erau folositori”, a spus Radu Banciu. 

Top 5 scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Mai multe