Raed Afarat cum nu l-ați mai văzut: și-a pierdut cumpătul

1 noiembrie 2016 9:27   Național
Ultima actualizare:

Este apreciat pentru stăpânirea de sine, chiar și când primește întrebări incomode. Iatăp că raed Arafat și-a pierdut calmul și a părăsit un studiou de televiziune.

Raed Arafat a fost, luni seară, invitatul Emei Zeicescu la emisiunea ”Perfect Imperfect”, de la TVR 1. Spre finalul emisiunii, Arafat şi-a smuls lavaliera şi a părăsit studioul, scrie hotnews.ro.

Acesta s-a enervat după ce moderatoarea l-a întrebat dacă a luat vreodată în calcul să demisioneze. Raed Arafat a mai răspuns şi la întrebări legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni şi incendiul din Colectiv.

Dialogul care l-a enervat pe secretarul de stat

Ema Zeicescu: Aţi luat vreodată în calcul să demisionaţi?

Raed Arafat: Nu, nu, am zis-o şi altă dată. Nu! Vreţi să demisionez? Trebuie să îmi spuneţi şi trebuie să mă faceţi să simt că într-adevat am greşit că să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec. Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt bătut în cuie. Dar vreţi să demisionez şi să recunosc că am greşit? Nu am greşit într-o intervenţie care se face că oriunde. Va aduc o mie de oameni din afară care să va spună că nu s-a greşit. Dacă dumneavoastră vreţi şi experţii vreţi să spuneţi că am greşit, asta e altceva”, a încheiat Arafat, după care și-a scos lavaliera și a părăsit studioul de televiziune.

Mai multe