Reacția femeii care i-a «tăiat» penisul soțului: «L-am apucat de c…e»

8 martie 2016 18:26   Național
Ultima actualizare:

O vasluiancă este acuzată că i-ar fi tăiat penisul soțului, pe motiv că acesta nu i-a adus flori de 8 martie. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a ajuns de urgență la spital, unde medicii au constatat că are plăgi tăiate în zona scrotală. Totuși, femeia are o altă explicație pentru cele întâmplate.

Marinela Benea a povestit că cearta a început, de fapt, de la săpatul viei. Femeia a dat declarații pentru site-ul vremeanouă.ro, unde a relatat, în amănunt, cum a ajuns să își rănească concubinul, pe nume Ionel Popa, în zona penisului.

„Doamne ferește, nici vorbă de flori! Cum să spună, dom’ne, el că mi-a adus mie vreodată flori!? Niciodată, în viața lui! Totul a plecat de la faptul că eu i-am spus să mă ajute să sap via. I-am spus “hai, mă, că acuși pleci în Germania, mâine, poimâine, și n-am cu cine face treabă. Că numai de săpat am nevoie, că de restul mă descurc eu. El mi-a zis că nu vrea să sape, fiindcă el e bărbat. Eu m-am enervat și l-am apucat de c**ie, ca să văd cât de bărbat e. Numai că el s-a smuncit și s-a întâmplat nenorocirea. Sincer, mie îmi pare rău, că am vrut să îi pun comprese până vine Ambulanța. Dar el m-a înjurat și m-a dat afară din casă. A zis așa: «Ieși, fă, în D**zei, mă-ti, afară, cu compresele tale». Eu, oricum, am văzut cum era rana și nu era cine știe ce. Era doar pielea crăpată și i se vedeau ouăle”, a mărturisit femeia.

Doctorii au declarat că Ionel Popa a fost internat la secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. „Bărbatul a fost adus la spital cu o plagă provocată prin tăiere la nivelul scrotului, cu exteriorizarea testicului stâng, în urma unei altercații avute cu soția. Starea pacientului e relativ bună, a fost internat pe secția de Chirurgie”, a declarat Carmena Piseru, medic șef UPU Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Mai multe