Reacția lui Marcel Ciolacu după ce Dragnea a spus că "PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni laşi"

15 iulie 2021 17:43   Național
Ultima actualizare:

Marcel Ciolacu i-a urat multă sănătate lui Liviu Dragnea şi a precizat că nu va comenta declaraţiile acestuia referitoare la faptul că PSD este un partid condus de laşi.

„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea şi cu siguranţă acum are nevoie de linişte. Nu voi comenta declaraţiile domniei sale. Este o persoană privată şi are tot dreptul să îşi exprime opinii personale. Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook. 

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. ”Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi se s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat. Din păcate, nu există opoziție. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a continuat Dragnea.Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

Citește și:

Imagini cu Liviu Dragnea la ieșirea din pușcărie. Iubita Irina Tănase l-a ținut de mână tot timpul

Irina Tănase, prima reacție după eliberarea lui Liviu Dragnea: „Am plâns. Mergem acasă!”

Mai multe