Reacţia lui Victor Ponta după ce mama sa a fost audiată de DNA

5 martie 2015 15:42   Național
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a transmis un scurt mesaj legat de audierea mamei sale la DNA, în care afirmă că această audiere a determinat un "show gratuit" la Realitatea TV.

"Mama mea audiată la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ( că tot nu au ei bani să plătească taxe)!", este mesajul lui Ponta postat pe Twitter.

Cornelia Naum a ajuns la sediul DNA Ploieşti, joi, pentru a fi audiată în dosarul privind fraudarea de fonduri europene, în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu. Mama premierului Victor Ponta a venit singură la sediul DNA Ploieşti.

Mama lui Victor Ponta, audiată timp de o oră la DNA Ploieşti

Aşteptată de jurnalişti, care i-au pus o serie de întrebări despre calitatea în care va fi audiată şi dacă ştia despre afacerile ginerelui său, Iulian Herţanu, Cornalia Naum a răspuns: "Dau declaraţii la DNA, nu la dumneavoastră. Aştept să mă întrebe procurorii". La insistenţele jurnaliştirlor în ceea ce priveşte afacerile lui Herţanu, mama premierului Victor Ponta a răspuns: "Nu-mi puneţi întrebări din astea. Eu vă păzesc pe dumneavoastră să nu cădeţi".

Mai multe