Reacția Metrorex, după ce o placă s-a desprins din plafon și a rănit grav un bărbat la metrou

22 noiembrie 2019 20:49   Național
Ultima actualizare:

După incidentul petrecut la metrou vineri, 22 noiembrie, în urma căruia un bărbat a fost rănit după ce o parte din plafonul construcției subterane i-a căzut în cap, Metrorex a oferit și o primă reacție.

Un incident grav a avut loc vineri după-amiază, 22 noiembrie, la stația de metrou de la Piața Universității, după ce un bărbat care cobora scările rulante a ajuns la spital după ce un panou de sticlă de pe tavan a căzut peste el, rănindu-l.

În imaginile filmate de martori se vede cum victima a primit ajutor de la medici chiar în stația de metrou. Acesta a sângerat puternic după ce sticla s-a prăbușit peste sine, norocul său fiind însă faptul că purta o șapcă la momentul respetiv, iar cioburile nu i-au pătruns atât de adânc în scalp și piele. 

„La stația de metrou Universitate, un bărbat de 47 de ani, aflat în zona scărilor rulante, a fost lovit la nivelul capului de elemente de construcție cazute din plafon. A fost transportat la Spitalul Universitar în stare de conștiență”, a transmis ISU București-Ilfov. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă și dus la spital, după ce persoanele aflate în zonă i-au acordat primul ajutor.

Metrorex a anunțat, vineri, că se va constitui o comisie care va analiza cauza incidentului. „Călătorul accidentat a fost găsit în stare conştientă, cu o plagă uşoară la nivelul capului şi a fost transportat la Spitalul Universitar. În urmă acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex, se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului”, a anunțat Metrorex. 

Mai multe