Recunoaşte că a omorât două femei în 48 de ore

19 iulie 2017 17:34   Național
Ultima actualizare:

E principalul suspect în două crime, una la Alba Iulia, cealaltă în nordul ţării, comise într-un interval scurt de timp. Mădălin Miki Lupu (24 de ani) ar fi ucis, vineri noapte, o femeie de 80 de ani, la Alba Iulia, şi l-ar fi rănit grav pe fiul de 53 de ani al victimei. Apoi a plecat la Botoşani şi luni i-a luat viaţa unei alte pensionare.

Criminal în serie! După episodul sângeros de la Alba Iulia, unde ar fi omorât-o cu lovituri de bâtă în cap pe Cornelia Drâmbărean, agresorul ar fi părăsit în grabă oraşul.Luni, Mădălin Miki Lupu a încercat să comită un furt din locuinţa Floricăi Dutcă, în comuna Coţuşca (Botoşani). Femeia, care împlinise 71 de ani chiar în acea zi, nu era acasă, dar a fost alertată de vecini. Când bătrâna a intrat în locuinţă, tânărul a înjunghiat-o de două ori, iar victima a murit la spital. După cea de-a doua crimă, agresorul a fost prins de poliţişti şi a recunoscut că le-a ucis pe ambele pensionare pentru a le jefui. Judecătorii Tribunalului Botoşani au admis marţi propunerea de arestare preventivă a lui Mădălin Miki Lupu. Asasinul are şapte clase, a fost condamnat pentru un viol comis în 2011 şi a ieşit anul trecut din penitenciar.

Cornelia Drâmbărean (80 de ani), din Alba Iulia, a fost găsită fără suflare, sâmbătă dimineaţă, în curtea propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoş. Fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă, cu leziuni grave la cap, şi a fost transportat la spital.

Mai multe