Regele Cioabă s-a temut să nu fie răpit în Israel

12 mai 2015 21:39   Național
Ultima actualizare:

Ce rege e acela care nu e păzit temeinic?! Dorin Cioabă, căci despre el este vorba, a plecat la începutul lunii mai într-o vizită de o săptămână în Israel.

Presa locală a făcut mare tam-tam de vizita „marelui rege al tuturor romilor de pe Planetă, circa trei milioane”, cum precizează Jerusalim Post. Speriat de câtă atenţie i s-a dat, Cioabă s-a temut să nu fie victima unui atentat sau a unei răpiri şi a cerut mai multă securitate. Pentru că hotelul la care a fost cazat iniţial nu avea pază a solicitat să fie mutat la un alt hotel unde stăteau americanii, lucru care s-a şi întâmplat.

“A apărut o teamă pentru siguranţa mea. Oamenii pe stradă doreau să facă poze cu mine, toată lumea ştia că sunt în Israel... şi, cum toţi vorbeau despre răpiri, am dormit cu teamă în prima noapte. Doamne, ce mă fac eu dacă mă răpesc? Că statul român nu mă va recupera”, s-a văitat regele Dorin. De religie penticostală, Cioabă a vrut neapărat să ajungă şi la Ierusalim, unde s-a rugat la Zidul Plângerii, la Biserica Sfântului Mormânt şi la Mormântul Fecioarei Maria şi a cumpărat mir, tămâie şi un pocal de aur. (Tudor Alexandrescu)

Mai multe