Regina Spaniei a ajuns piele şi os

22 aprilie 2015 21:14   Național
Ultima actualizare:

Nu mică le-a fost surpriza invitaţilor de la Gala „Woman Awards” de la Cazinoul din Madrid când au văzut-o pe Regina Spaniei. Letizia Ortiz Rocasolano (42 de ani) arătând ca o umbră.

Este considerată drept unul dintre cele mai elegante şi delicate capete încoronate din lume, însă dieta drastică şi exerciţiile fizice au slăbit-o îngrijorător de mult. 

Marţi seara, Regina Letizia a venit la gala de premiere a celor mai puternice femei hispanice din lume îmbrăcată într-o rochie sclipitoare neagră. Umerii goi şi braţele extrem de subţiri au stârnit însă mai mult îngrijorare decât admiraţie. Letizia Ortiz a devenit soţia Prinţului Felipe în 2004 şi Regina Spaniei la 19 iunie 2014, după abdicarea Regelui Juan Carlos. Fosta ziaristă şi prezentatoare de televiziune le-a adus pe lume pe infantele Leonor (9 ani) şi Sofia (7 ani). Letizia are o înălţime de 1,70 metri şi gurile rele spun că are sub 50 de kilograme.

Prinţesa Catherine, acuzată că este anorexică

Soţia Prinţului William a fost acuzată în repetate rânduri de presa internaţională că îşi pune în pericol sarcina, ţinând o cură drastică. De nenumărate ori i s-a reproşat că ar fi anorexică. Cu toate astea, Kate Middleton (33 de ani) poate aduce zilele următoare câştiguri Marii Britanii de peste 1,5 miliarde $, dacă aduce pe lume o fetiţă. Dacă naşte băiat, încasările din produsele comerciale vor fi mult reduse.

Mai multe