Regizorul pedofil, 26 de ani după gratii

24 februarie 2015 22:22   Național
Ultima actualizare:

Mihnea Columbeanu a fost pedepsit crunt pentru că a batjocorit mai mulţi copii sărmani. El va sta 26 de ani şi patru luni în puşcărie! Asta au stabilit, ieri, judecătorii Tribunalului Bucureşti, care nu au avut pic de milă nici de femeia care şi-a vândut propria fetiţă pentru a-i satisface acestuia plăcerile nebuneşti. Şi ea a fost aruncată ani greu după gratii.

Miile de fişiere cu materiale pornografice şi fotografii nud cu minori şi mărturiile terifiante de la dosar i-au îngrozit până şi pe magistraţi. Aşa că pedepsele au curs una după alta, iar regizorul Mihnea Columbeanu a fost condamnat la cea mai grea, cea de 6 ani de închisoare pentru viol, la care s-a adăugat sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, de 20 de ani şi 4 luni închisoare. 

El a fost obligat de judecători  şi la tratament psihiatric până la însănătoşire. Gabriela Ionescu, mama uneia dintre victime, a fost condamnată la 9 ani şi 4 luni de închisoare. Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel. Mihnea Columbeanu şi Gabriela Ionescu au ajuns anul trecut după gratii şi şi-au recunoscut şi faptele. 

Femeia i-a vândut timp de patru ani propria fiică, care la începutul abuzurilor avea şapte ani, ca pe o marfă. I-a închiriat-o cu ora şi a încurajat-o pe fată să se supună fanteziilor monstruoase ale regizorului. Bărbatul a procedat la fel şi cu alţi minori, care proveneau din familii sărace şi se vindeau şi pe o farfurie cu mâncare.

Click! spune

Mihnea Gheorghe Columbeanu s-a născut în Bucureşti, pe 4 ianuarie 1960. În calitate de regizor, acesta a realizat filmele „Neînvinsă-i dragostea”, din 1993, „Fără lumini de poziţie”, din 1989, şi „Mitul lui Mitică”, din 1982.  El a lucrat ca asistent de regie pentru pelicule precum „Casa din vis”, „Iacob”, „Cuibul de viespi”, „Liceenii”, „Nişte băieţi grozavi” şi „Al treilea salt mortal”. 

Mai multe