Remanierea Guvernului, tot mai aproape. Ziua de astăzi este decisivă

12 iunie 2017 8:36   Național
Ultima actualizare:

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a fost încheiată evaluarea miniștrilor în interiorul PSD. El a evitat să precizeze dacă printre propunerile pe care le va formula PSD se va afla schimbarea primului ministru sau va fi vorba doar de o remaniere.

Conform lui Dragnea, urmează ca pachetul de propuneri pentru remedierea întârzierilor în aplicarea programului de guvernare să fie finalizat în cursul zilei de astăzi. ”Evaluarea miniștrilor a ajuns la final. O ordonăm în noaptea asta și finalizăm mâine (n.r. luni) concluziile și pachetul de propuneri”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la România TV.

El a evitat sa precizeze dacă printre propunerile pe care le va formula PSD se va afla schimbarea primului ministru sau va fi vorba doar de o remaniere. Dragnea a spus că primordială este remedierea întârzierilor aplicării programului de guvernare. ”Mi-aș fi dorit să fie îndeplinit tot programul de guvernare cu termenele incluse. Din păcate, nu sunt puține punctele din programul de guvernare care nu au fost implementate”, a spus liderul PSD.

Dragnea a spus că, înainte de a vorbi despre schimbarea din funcții a unor miniștri, este necesară identificarea corectă a întârzierilor, liderul PSD precizând că este de analizat dacă întarzierile au fost generate de birocrație, de lentoare unor miniștri sau de incapacitatea premierului de a mobiliza cabinetul pentru respectarea termenelor din programul de guvernare.

Mai multe