Remus Truică îşi înşela nevasta gravidă cu gemene

30 ianuarie 2012 19:06   Național
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Remus Truică a ajuns în atenţia publicului după ce cântăreaţa Patricia Kaas a dezvăluit aventura cu miliardarul român însurat şi cu doi copii.

Soţia acestuia, Irina Truică, a introdus actele de divorţ în Franţa anul trecut, în vară, însă miliardarul a vrut să mute procesul în România.

A urmat un şir lung de întâlniri în faţa judecătorilor, declaraţii incendiare şi dezvăluiri foarte puţin măgulitoare pentru Remus Truică. Între altele, a ieşit la iveală faptul că miliardarul şi-a înşelat soţia, nu doar o dată, ci de mai multe ori. Idila acestuia cu artista Anamaria Ferenţ, de exemplu, nu a fost niciodată recunoscută de cei implicaţi, însă Irina Truică are dovezi că soţul ei a călcat strâmb.

La 30 iunie 2011 Click! a scris despre aventura miliardarului

Povestea cu cântăreaţa a apărut în Click! pe 30 iunie 2011, însă relaţia dintre cei doi s-ar fi consumat în mai 2004, pe vremea când Remus Truică era şeful de cabinet al premierului Adrian Năstase, iar Ferenţ era componenta trupei Demmo.

La vremea respectivă, Anamaria a dat o declaraţie în care a susţinut că nu a fost niciodată căutată nici de el, nici de soţia lui, ca atare zvonul este fals. Apropiaţii soţilor Truică însă o contrazic pe Ferenţ, ba mai mult, ne-au spus că aceştia au început idila în timp ce Irina era însărcinată cu gemenele, acum în vârstă de şapte ani şi jumătate.

Mai multe