REVOLTĂTOR! A violat o fetiță de 11 ani și e liber ca pasărea cerului

11 iunie 2015 15:23   Național
Ultima actualizare:

A fost violată și se poate oricând întâlni cu cel care a nenorocit-o. Este vorba despre o fată de 11 ani, din localitatea prahoveană Provița de Sus. Copila a fost batjocorită de un individ, în vârstă de 43 de ani, în timp ce se întorcea de la școală. Bărbatul este recidivist și a făcut închisoare pentru o altă faptă de viol și omor. Polițiștii au intrat pe fir, numai că procurorul a decis ca suspectul să fie cercetat sub control judiciar.

Individul a urmărit-o. Asta înseamnă că și-a premeditat fapta. Copila s-a oprit la un magazin de unde a cumpărat o înghețată, apoi a plecat spre casă. Bărbatul s-a năpustit asupra ei până ca fata să apuce să traverseze puntea peste o gârlă. Minora  a fost legată la gură cu un fular și amenințată cu moartea, dacă scoate vreun sunet.

„A venit și a prins-o de spate. Mi-a spus ea. A avut un șoc. A trântit-o pe jos și mi-a zis: „Mamaie, nici nu știu. Mi-a dat jos pantalonașii și mi-a făcut ceva acolo. M-a durut”, ne-a povestit bunica fetiței.

Polițiștii confirmă, deși părinții, dar și suspectul neagă totul. „În sarcina lui, în urma probelor administrate, s-a reținut săvârșirea infracțiunii de viol, o faptă destul de gravă. La prima audiere a refuzat să dea orice fel de date despre fapta comisă”, ne-a relatat comisar-șef Nicolae Zecheru, șeful SIC Prahova.

Norocul fetei a fost că în zonă erau câțiva bărbați care adunau pietre din apă. Au făcut gălăgie, iar violatorul s-a speriat. Așa a reușit minora să fugă acasă.

Sorin Stanciu este acum internat laSpitalul Voila pentru expertiză psihologică. Procurorul de caz, deși polițiștii au propus arestarea preventivă, a decis ca bărbatul să fie pus sub control judiciar, timp de 60 de zile.

În 2011, Sorin Stanciu a fost eliberat din penitenciar unde a stat închis 18 ani. Motivul? Bărbatul a primit o condamnare de 25 de ani de închisoare după ce a violat o tânără de 18 ani, apoi a sugrumat-o.

Mai multe