Revoltător! Pacient lăsat să zacă prăbușit pe podea: „Ștergea cu mopul pe lângă el”

14 octombrie 2017 10:39   Național
Ultima actualizare:

Un nou caz revoltător a fost filmat pe ascuns într-un spital din Tulcea. Un pacient prăbușit pe podea, a fost lăsat să zacă în acea stare și niciun cadru medical nu l-a băgat în seamă. La un moment dat, o infirmieră a început să dea cu mopul pe jos, pe lângă bărbatul căzut, ignorându-l.

Scena revoltătoare a fost filmată în holul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tulcea. Potrivit relatărilor martorilor, bărbatul s-ar fi plâns de dureri, apoi s-a prăbușit pe podea și a stat acolo, fără ca vreun medic sau o asistență să-l bage în seamă, relatează Pro Tv: „Am văzut cum băiatul cade jos. Nu-i interesa. Omul era căzut jos și nimeni nu venea să-l ia.”

La un moment dat, o infirmieră a început să curețe podeaua, dar îl ocolea pe pacient: „Ștergea cu mopul pe lângă el și nu-l băga în seamă. Sunt tratați ca niște animale”, a declarat un martor.

Pentru câteva clipe, un bărbat încearcă să-i dea o mână de ajutor, dar infimiera pare să-și vadă în continuare de treabă și pleacă de lângă pacientul căzut. Imaginile au ajuns și pe rețelele de socializare, iar jurnaliștii Pro Tv au luat legătura cu managerul spitalului, pentru a-i cere părerea în legătură cu acest caz:

„Locuiește la un centru de aici din localitate și sunt frecvente episoadele în care vine și produce un fel de spectacol pentru că imediat după incident, a intrat pe picioarele lui în cabinet, a înjurat medicul și a plecat.”

Totuși, martorii spun că bărbatul în cauză nu este singurul caz de acest fel. cadrele medicale din acest spital au în general un comportament neadecvat față de pacienți: „Merg oamenii la spital și-i lasă câte patru cinci ore și nimeni nu-i bagă în seamă, sunt oameni care nu mai pot sta în picioare pentru că le este rău și ei îi țin la rând.”

Mai multe