Rezultate alegeri locale 2016 Sibiu și prezența la vot

5 iunie 2016 12:10   Național
Ultima actualizare:

Alegeri locale 2016 Sibiu | Prezența la vot Sibiu | Klaus Iohannis și-a lăsat succesor de nădejde la Sibiu. Candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) Astrid Fodor nu oferă nici o șansă celor care s-au înscris în cursa electorală împotriva ei.

UPDATE: Astrid Fodor, noul primar al Sibiului

Candidatul FDGR pentru Primăria Sibiu, Astrid Fodor, a câştigat funcţia de primar al municipiului Sibiu. După numărătoarea paralelă a circa 50% din voturile din oraș, efectuată de această formaţiune, Fodor a declarat că se așteaptă la cel puțin 50% din numărul total de buletine valabile. Urmașa lui Iohannis la primărie a anunțat că FDGR va obţine din nou majoritatea și în Consiliul Local Sibiu.

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, era cotat cu 51% din intențiile de vot înainte de scrutin. Succesorul actualului președinte al României nu va avea, cel mai probabil, probleme în a-și asigura fotoliul de edil în orașul de pe malul Cibinului. În ciuda acestor procente, PNL speră într-o minune cu Răzvan Pop, un istoric de 34 de ani, fost director al Direcției Județene pentru Cultură și Patrimoniu Național.

Prezența la vot la ora închiderii urnelor în județul Sibiu: 44,51%  

Mai multe