Rezultate Bacalaureat 2017. Cum îți găsești notele de la Bac

5 iulie 2017 13:04   Național
Ultima actualizare:

Așteptarea a luat sfârșit pentru absolvenții de liceu din România. Notele obținute la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat 2017 au fost publicate pe site-ul edu.ro. Pentru cei care au dificultăți în a-și găsi notele și mediile pe site, Click! a pregătit un mic instructaj. Iată cum afli dacă ai promovat sau nu!

Notele obținute de absolvenții de liceu la Bacalaureat 2017 se găsesc pe site-ul edu.ro. Cei care nu reușesc să se găsească în liste, dar au participat la sesiunea din vară, pot urma sfaturile de mai jos.

Pasul 1. Accesează acest link pentru a intra în meniul paginii Bacalaureat 2017! Fă clic pe Rezultate (înainte de contestații) pentru prima sesiune, unde vei vedea că se deschide o hartă.

Pasul 2. Selectează județul în care te afli și în care ai susținut examenul de Bacalaureat! Aici ți se va deschide o fereastră cu mai multe opțiuni de căutare. Cea mai indicată este căutarea după nume și prenume.

Pasul 3. Selectează Căutare după nume

Pasul 4. Scrie-ți numele și prenumele, cu diacritice, în căsuțele indicate. Nu uita, de asemenea, ca numele județului să corespundă cu realitatea! Dacă ai completat corect, atunci ar trebui ca lista cu rezultatele obținute la sesiunea din vară a Bacalaureatului să ți se afișeze într-o fracțiune de secundă.

Poți depune contestații azi, între orele 16.00-20.00, iar rezultatul final, după verificarea lucrării, va fi publicat la 10 iulie. Dacă te numeri printre ghinioniști, poți încerca din nou la sesiunea din toamnă, care începe la 21 august. Succes!

Mai multe