Riscă ani grei de puşcărie pentru că vaca lui a ucis o femeie

30 septembrie 2013 10:49   Național
Ultima actualizare:

Tragedia a avut loc anul trecut, în luna noiembrie. Femeia, în vârstă de 74 de ani, a plecat să îşi ia acasă vaca din locul unde tot satul le lasă la păscut. Aici, a fost lovită însă de un alt animal, care a lovit-o şi a împuns-o cu coarnele, provocându-i răni grave. Victima a fost dusă la spital plină de sânge.

Din păcate pentru ea nu s-a mai putut face nimic. Soţul ei îşi acuza fratele pentru tot ce s-a întâmplat. Vaca îi aparţine şi spune ca animalul o mai atacase pe femeie de câteva ori.

“Cum să mă consider vinovat. Eu nu am văzut vaca mea lângă ea, a mea ajunsese acasă. A ei era langă ea”, a declarat proprietarul vacii.După moartea femeii, familia au depus plângere împotriva proprietarului. "El ştiind că are un animal periculos, a produs atâtea victime, vreau să fie pedepsit. Pe mama nu mi-o mai aduce nimeni", a spus fiica victimei.

Potrivit România TV, sătenii ştiu că animalul este agresiv şi a mai atacat oameni de mai multe ori.

Plângerea depusă împotriva proprietarului vacii a fost analizată de judecătoria Slatina, care au dispus începerea urmăririi penale. Astfel, proprietarul vacii riscă să fie acuzat de ucidere din culpă.

Mai multe