Riscă şapte ani de închisoare fiindcă şi-a urmărit iubita prin GPS

1 august 2017 20:10   Național
Ultima actualizare:

Ce face gelozia din om! Un bărbat din Filipeştii de Pădure (Prahova) poate face 7 ani de închisoare pentru că şi-a spionat iubita cu ajutorul unui dispozitiv dotat cu GPS, pe care l-a montat pe maşina femeii. Bărbatul a fost trimis în judecată.

Totul a început în vara lui 2016, atunci când Ion Moraru a început să aibă suspiciuni în legătură cu fidelitatea iubitei sale, Iulia B, certându-se tot mai des.

Totul a culminat cu decizia tinerei de a rupe relaţia, scrie adevarul.ro. În octombrie 2016, bărbatul i-a mărturisit fostei iubite că, de la despărţire, o urmăreşte cu un dispozitiv GPS pe care îl montase pe maşina ei.Tânăra nu l-a crezut, dar s-a trezit cu fostul iubit în parcarea unui mall din Bucureşti, unde se întâlnise cu noul partener. Din cauza geloziei, bărbatul şi-a agresat fosta iubită, dar şi pe prietenul ei. În urma plângerilor penale, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Moraru e acuzat de desfăşurare fără autorizare a activităţilor specifice de culegere de informaţii supuse autorizării, conform Legii Siguranţei Naţionale a României. 

Mai multe