Robert Negoiţă, la control pe şantier cu maşina electrică

8 septembrie 2014 21:37   Național
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, conduce un autovehicul sută la sută ecologic. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute la volanul unei maşini care se încarcă la priză, în valoare de 36.640 €.

Deşi deţine o colecţie impresionantă de maşini germane alimentate cu carburanţi convenţionali, Robert Negoiţă a descoperit plăcerea condusului la bordul unui autoturism de clasă medie, care se alimentează la priză.

Zilele trecute, edilul sectorului 3 a fost surprins de fotoreporterii noştri inspectând mai multe şantiere din sector la bordul noii sale maşini electrice. Bijuteria pe patru roţi  nu a trecut neobservată de trecători care s-au grăbit s-o fotografieze.

Muncitorii, neobişnuiţi cu asemenea privelişte pe şantier, au oprit lucrul ca să exclame „Ptiu, drace”! Când au văzut cine coboară din ea, s-au pus mai vârtos pe treabă ca să nu-i certe „primarele”. Însă, edilul n-a certat pe nimeni, ci a verificat stadiul unor lucrări finanţate de primărie pe bulevardele Nicolae Grigorescu şi Theodor Pallady. Negoiţă a cerut clarificări, a trasat sarcini şi a dat indicaţii. Bucureştenii din sector care l-au zărit în inspecţie au profitat de ocazie să-şi spună oful ori să-i ceară să le rezolve cu prioritate problemele.

Mai multe