Roberta Anastase a născut. Fosta şefă a Camerei Deputaţilor este mămica unui băieţel

28 aprilie 2015 12:56   Național
Ultima actualizare:

Fericire mare în familia fostului preşedintele al Camerei Deputaţilor! Roberta Anastase (39 de ani ) a născut ieri un băieţel, la o clinică din Bucureşti. Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine.

Roberta Anastase e căsătorită cu omul de afaceri Victor Farcă, cu care are o relaţie de 17 ani. Singura femeie care a ocupat funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor s-a căsătorit în anul 2013 cu omul de afaceri Victor Farca. Cei doi erau împreună de 15 ani.

În toţi aceşti ani de relaţie, Victor Farca a cerut-o în căsătorie pe Roberta Anastase de trei ori şi i-a oferit trei inele de logodnă, iar de fiecare dată ea a acceptat, fără a stabili însă data nunţii. Prima cerere în căsătorie a venit în urmă cu opt ani, iar în ultimii patru ani Victor Farca nu a mai cerut-o în căsătorie.Deputata a povestit că ea a fost cea care a hotărât în cele din urmă să facă nunta.

Roberta Anastase a declarat de mai multe ori de-a lungul timpului că-şi doreşte să devină mamă şi iată că anul acesta i s-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă.

Mai multe